Ultrasaten

УЛТРАСАТЕН е акрилна боя за стени на водна основа с гланцов, матов или сатенен краен ефект. Продуктът е саморазпъващ се, устойчив на надраскване и абразия. УЛТРАСАТЕН гарантира фино плътно покритие, ниска разходна норма, отлична устойчивост на измиване и пожълтяване, на алкали (разтвори на амоняк и сода), алкохоли и химични дезинфектанти. Лесен е за почистване и измиване, подходящ за обществени места като училища, болници, офиси и др. УЛТРАСАТЕН е висококачествен продукт, в съответствие с нормите на DIN 53 778. Той е без мирис, нетоксичен, незапалим и безвреден за човека и околната среда.

За едноцветно боядисване на интериорни стени, които са изложени на абразия и замърсяване. Използва се и като основна боя под декоративни продукти.

Преди боядисване повърхността трябва да е почистена от прах и несвързани частици. Нанася се една ръка акрилен грунд КРИЛУКС или НЕОФИКС на ОИКОС. Необходимо е грундът да съхне поне 6 часа, след което се нанася боята. За да се увеличи покривността на продукта може да се използва грунд ИЛ ПИГМЕНТАТО на ОИКОС.

Нанасят се две ръце УЛТРАСАТЕН на ОИКОС, разреден с 20-25% вода, като се оставя да съхне 4-6 часа между ръцете. УЛТРАСАТЕН може да бъде нанесен с валяк, четка или пистолет. Той е саморазпъващ се и се разнася добре, поради което по стената не остават следи от инструмента.


ТЕХНИЧЕСКИ ЛИСТ Ultrasaten