Multifund

МУЛТИФУНД е саморазпъваща се, водоустойчива, санираща, 100% акрилна боя. МУЛТИФУНД е с матово-кадифен финиш. Гарантира висока паропропускливост на стената, отлична устойчивост на измиване, плътно но фино покритие и оптимална разходна норма. Характеризира се с отлично разпъване върху повърхността. Предназначен е за гладки повърхности и е идеален за основа под декоративни бои. Продуктът е висококачествен и съответства на стандартите на DIN 53 778. Той е без мирис, нетоксичен, незапалим и безвреден за човека и околната среда.

За едноцветно боядисване на интериорни стени. Използва се и като основна боя под декоративни продукти.

Преди боядисване повърхността трябва да е почистена от прах и несвързани частици. В случай че повърхността е ронлива или с висока абсорбция, се нанася акрилен грунд КРИЛУКС или НЕОФИКС на ОИКОС. Необходимо е грундът да съхне поне 6 часа, след което се нанася боята. Ако е необходимо да се увеличи покривността на продукта, за грундиране може да се използва ИЛ ПИГМЕНТАТО на ОИКОС.

Нанасят се две ръце МУЛТИФУНД на ОИКОС, разреден с 50% вода за първа ръка и с 40% вода за втора ръка, като се оставя да съхне 4-6 часа между ръцете. МУЛТИФУНД може да бъде нанесен с валяк, четка или пистолет. Той е саморазпъващ се и се разнася добре, поради което по стената не остават следи от инструмента.

ВЕЛДЕКОР, МУЛТИДЕКОР, ПОЛИДЕКОР, МУЛТИФЛЕКС, МУЛТИСТИК или МУЛТИСТАР на ОИКОС.


ТЕХНИЧЕСКИ ЛИСТ Multifund

Подобни продукти